Training 22 september

Vandaag heb ik weer getraind. Een training van 40 minuten met een hartslag tussen de 140 en de 160. Danny liep weer gezellig mee.

kaart training 22 september

Om 9.30 liepen we de deur uit om aan de training te beginnen. Het eerste gedeelte van de route gaat door een woonwijk waar op dit moment flink aan de weg gewerkt wordt. Het was dus een beetje slingeren tussen de bouwvoertuigen door, maar al gauw lieten we de drukte en de herrie achter ons en liepen we het Limespark in.

Het liep vandaag echt heerlijk. Ik kon een hoger tempo lopen met een relatief lage hartslag. Kijk! Dat is nu net de bedoeling van m’n trainingen. Af en toe hadden we een paar spetters regen, maar het was groot en deels droog. Op de helft van de training keerden we om en liepen nu met het windje in onze rug terug naar huis.

Het bleek dat we echt wel vlot hadden gelopen, want we moesten een paar meter extra doorlopen om de tijd vol te maken. Thuis gekomen gelijk m’n horloge aangesloten op de pc, want ik wilde graag weten wat m’n kilometertijden waren. Nou kijk zelf maar! Ik heb ze naast de training gelegd van afgelopen vrijdag.

vergelijk trainingen 22 september

Het werkt enorm motiverend als al je training loont en je beter wordt. Ik heb nu al zin in donderdag. Ik hoop dat m’n training dan net zo goed gaat als vandaag.

Groetjes Sarah

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s