training 20 september

Het weekend. Het ideale moment voor een lange langzame duurloop, ware het niet dat ik in de zorg werk en in het weekend gewoon moet werken. Dus na een dagdienst (7.00 uur tot 15.00 uur) verliet ik rond 16.00 uur m’n huis voor een duurloop van 70 minuten. Mijn hartslag moest onder de 140 blijven. Dat is voor mij heel laag, dus ligt mijn tempo ook heel laag.

Vorige week moest ik precies dezelfde training lopen en ik was dan ook benieuwd of ik ten opzichte van die training al enkele vorderingen zou maken.  Ik ging weer voor het ‘rondje Put’.

training 20 september

Na 3 minuten wandelen versnelde ik m’n pas en was ik vertrokken voor de 70 minuten lopen. Eerst weer richting Limespark en van daaruit richting de Put van Broekhoven om via de Rijn weer terug naar huis te keren.

Het was heerlijk weer en er waren dan ook veel mensen buiten waaronder een aantal hardlopers. Ik groette iedereen netjes, maar toch schaam ik me op zulke momenten een beetje voor m’n trage tempo. Ik weet dat ik me daar niet mee bezig moet houden en dat ik voor mezelf train, maar toch…

Bij de Put van Broekhoven kwam mij een auto tegemoet, druk toeterend en met een zwaaiende chauffeur en bijrijder. Sorry, maar ik weet nog steeds niet wie dat geweest zijn haha.

Na 1 uur en 16 minuten stopte ik m’n horloge en wandelde nog een klein stukje naar huis. Ik ben blij dat ik weer ben geweest ondanks m’n lange werkdag.

Thuis aangekomen gelijk m’n horloge aangesloten op de pc om m’n training terug te kunnen kijken. Ik was namelijk benieuwd of ik verbeteringen zou zien ten opzichte van vorige week. Nou kijk zelf maar:

vergelijk trainingen

Het is weliswaar een kleine verbetering, maar ik ben blij! Hopelijk blijft deze licht stijgende lijn zich voortzetten.

Groetjes Sarah

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s