hardlooptraining 18 september

Vanochtend weer een lekker stukje hardgelopen. Er stond 40 minuten lopen met een hartslag tussen de 140 en 160 op het programma. Danny liep vandaag mee voor de nodige morele steun.

We gingen richting m’n vertrouwde rondje Limespark. Wanneer ik samen met Danny loop moet ik altijd goed opletten dat ik niet te hard loop. Zijn basissnelheid ligt natuurlijk een stuk hoger dan die van mij.

In het Limespark aangekomen maakt de weg een scherpe bocht naar rechts. Daar kregen we de wind vol tegen. Danny was zo aardig om een stuk voor mij te gaan lopen om mij wat uit de wind te houden. Hierdoor zakte mijn snelheid niet al te ver naar beneden.

Op de helft van de training keerde we om en hadden we de wind in onze rug. Dat liep een stuk lekkerder. Toch had ik wat moeite om op het laatste gedeelte van m’n training mijn hartslag laag te houden.

Na een 46 minuten en een kleine 6,5 kilometer stonden we weer voor de voordeur. Ik heb een heerlijk gevoel aan deze training over gehouden. Het liep lekker een soepel en ik heb er alle vertrouwen in dat die snelheid ook wel komt.

Zondag staat er een langzame lange duurloop op het programma. Ik moet ’s ochtends werken, dus ik kan pas ’s middags gaan lopen. Jammer, want ik loop liever ’s ochtends, maar ik heb er wel zin in.

Danny gaat zondag mee doen aan een plaatselijk wedstrijdje. Het resultaat zullen jullie hier zondag kunnen vinden.

kaart training 18 september splits training 18 september

Groetjes Sarah

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s