Training 16 september

Vanochtend was het weer tijd voor een hardlooptraining. Er stond een training van 40 minuten lopen op het programma met een hartslag tussen de 140 en 160. Daarnaast wandel ik altijd nog 3 minuutjes in en uit.

Het miezerde vanochtend toen ik de deur uitstapte en er stond een flinke wind. Nu vind ik een beetje regen niet erg, juist wel lekker eigenlijk, maar van wind ben ik geen fan. Na m’n 3 minuutjes inwandelen begon ik aan het hardlopen. Door de harde wind kon ik niet m’n normale snelheid lopen, maar toch liep het lekker. Ik liep weer m’n vertrouwde rondje door het Limespark.

Op de helft van m’n training draaide ik om en liep dezelfde weg weer terug. Ook nu had ik de wind niet in m’n rug en dus bleef mijn tempo een beetje achter. Ach wat geeft het ook. Ik liep lekker. Door de miezer zat er veel zuurstof in de lucht en de frisse wind zorgde voor rode benen. Heerlijk vind ik dat. Het lijkt of je in je eentje tegen de elementen loopt en ik win. De paar vissers die met hun tentjes langs het water zaten keken me vertwijfeld na. Tja, als je geen hardloper bent kun je denk ik ook niet begrijpen wat er de lol van is om in de regen jezelf in het zweet te werken. De hardlopers onder ons zullen dit zeker wel begrijpen. De strijd met jezelf, de strijd tegen de elementen, de warme douche die thuis op je wacht en natuurlijk de verkregen energie voor de rest van de dag.

Na 46 minuten was ik weer thuis. Mijn hoofd weer leeg en een tevreden gevoel omdat ik het weer geflikt had. Vrijdag mag ik weer. Ik heb er zin in !

kaart training 16 september splits training 16 september

Groetjes Sarah

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s