Hardlooptraining 10 september

Vandaag stond dezelfde training als afgelopen dinsdag op het programma. 35 minuten hardlopen met mijn hartslag tussen de 140 en 160. Ik liep vandaag alleen, dus liep ik vandaag met oortjes in, waaruit een luisterboek klonk.

Ik vertrok vanuit huis om eerst 3 minuutjes in te wandelen. Daarna ging ik op weg voor mijn 35 minuten hardlopen. Ik liep weer naar het Limespark waar het goed vertoeven was met dit heerlijke weertje. Ik had beter mijn zonnebril op kunnen doen, want de zon stond laag en scheen fel. De wind was gelukkig een stuk minder dan dinsdag waardoor ik een constanter tempo kon lopen na het keerpunt. In de laatste minuten moest ik toch weer goed oppassen dat mijn hartslag niet te hoog werd. Ik moest mijn tempo dan ook iets verminderen. Uiteindelijk heerlijk gelopen en na nog 3 minuutjes uitwandelen stond ik weer voor mijn voordeur.

Helaas gooit Garmin Connect vandaag roet in het eten. Ik krijg mijn gegevens van mijn horloge niet geüpload.  Geen idee wat er aan de hand is. Ik had ook dkaart training 10 septembere app Runkeeper aanstaan, dus laat ik daar maar een overzichtje van zien.
splits training 10 september

Zoals je ziet is de gemiddelde snelheid wel wat lager door de 3 minuten inwandelen en uitwandelen.

Zaterdag staat mijn volgende training op het programma. Tot dan!

Groetjes Sarah

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s