Hardlooptraining 8 september

Ik ben in mei begonnen met hardlopen. In het verleden heb ik eerder hardgelopen, maar dat heb ik jammer genoeg helemaal laten versloffen.

Vandaag stond de volgende training op het programma. 35 minuten hardlopen met een hartslag tussen de 140 en 160. Ik begon van huis met eerst 3 minuutjes wandelen en daarna begon ik aan de 35 minuten. Danny liep met me mee dus dat was heel gezellig. Na een minuut of 5 liepen we het dorp uit en kwamen we in het Limespark. Dit is een park aan de rand van Bodegraven waar een lang fietspad doorheen loopt. Het zonnetje kwam door en het werd zowaar warm. Aan het einde van dit fietspad was het tijd om te keren en we gingen dezelfde weg terug naar huis. Hier kregen we tegenwind en dat was wel te zien aan m’n snelheid, maar het windje was wel heerlijk verkoelend.

In het laatste deel van mijn training heb ik altijd wat moeite om mijn hartslag laag te houden. Zo ook deze keer, maar het lukte me wel. Een teken dat mijn conditie langzaam verbeterd.

Ik loop niet snel, maar ik geniet wel volop van het lopen. Zeker nu ik weer wat langere afstanden kan lopen. Donderdag staat dezelfde training op het programma. Ik heb er al weer zin in.

training 8 september Groetjes Sarah

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s