Hoe gaat het nu met Sarah

Vandaag zit de derde dag van mijn nieuwe levensstijl erop. Wat zijn mijn bevindingen tot nu toe.

Het basisbewegingsschema kan ik vrij makkelijk aanhouden. Ik heb lichamelijke zwaar werk, dus op werkdagen heb ik al gelijk twee vakjes die ik kan wegstrepen. Ook fiets ik naar mijn werk toe, dus huppekee nog een vakje. Daarnaast hebben we een hond, dus dat is ook een vakje wat ik weg kan strepen. Als ik dan nog wat in het huishouden doe of in de tuin (ik heb een moestuintje) kom ik al aan mijn dagelijkse 30 minuten beweging. Bij elkaar is het natuurlijk wel meer dan 30 minuten, maar het is belangrijk 4 of 5 verschillende vormen van beweging te doen, anders went je lichaam eraan.

Daarnaast volg ik ook het bewegingsschema van stap 2. Dit moet ik echt inplannen en is daarom ‘lastiger’. Gelukkig zijn de bewegingsopdrachten afwisselend en daarom leuk en goed vol te houden. Daarnaast heb ik natuurlijk de luxe van mijn eigen personal trainer thuis, die mij er elke dag fijntjes aan herinnert om het schema te blijven volgen.

Morgen staat er een leuk filmpje van Nederland in Beweging op het programma. Het lijkt misschien wat suf voor een 27 jarige, maar juist die rustige bewegingen waarbij je hartslag iets stijgt zijn erg goed voor je. Ik heb er in ieder geval zin in!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s